Villaen

For booking klikk HER.

Villaen er på 340 kvm. Hovedetasjen består av romslig, åpen kjøkkenløsning og stue med peis, to soverom, et bad og toalett. I underetasjen er der to soverom, bad og hall som også fungerer biljard- og dartsrom, samt yogastudio/gym. To soverom har dobbeltseng pluss en enkeltseng, mens de to andre har to enkeltsenger. Tilsammen kan ti personer sove i boligen.

Villaen har wi-fi og god mobildekning.

Fra stua går du ut til terrassen med soloppvarmet svømmebasseng, spiseplass og stort grillområde. Utenfor kjøkkenet er en mindre terrasse med sittegruppe. Det er også en stor terrasse utenfor underetasjen.

Eiendommen er på totalt 300 mål og vi oppfordrer deg til å rusle en tur rundt vinmarkene.

Cortijo el Medico får all energi fra sola

Vi har et stort solcelleanlegg, oppgradert i 2022. Alle elektrisitet som brukes på gården kommer fra dette anlegget. Solenergi betyr i praksis at mens sola er framme, lades batteriene, les mer om strøm fra sola HER. All strøm som brukes når det er mørkt, eller på en regnværsdag, kommer fra batteriene. Når batteriene er tomme, er det slutt på strømmen. Vi har en app, som gjør at vi til enhver tid kan følge med på hvor mye strøm vi har tilgjengelig. I verste fall, har vi mulighet til å koble til en generator.

Vi oppfordrer våre gjester til å ha dette i mente, og ha et bevisst forhold til bruk av strøm. På dagtid kan du stort sett bruke så mye strøm du trenger, men vær mer forsiktig etter mørkets frambrudd:

  • Oppvaskmaskinen settes bare på på dagtid.
  • Stekovnen kan brukes et par timer på kveldstid, unntatt hvis det har regnet hele dagen og det er lite batterikapasitet.
  • Ikke bruk vannkoker på en overskyet dag – varm vann på komfyren istedet.
  • Slukk lyset når du forlater et rom eller ikke trenger det.

Vi koker maten på gass. Oppvarming vintertids skjer med ved – peisen sørger for vannbåren varme i alle golv. Vi har ikke air condition (men her er kraftige vifter i alle rom). Svømmebassenget varmes bare fra sola.

Kjøkkenet – husets hjerte

Kjøkkenet og den store kjøkkenøya er det opplagte samlingspunktet i villaen. Her har du alt du trenger for å skape gode matopplevelser.

Skulle du komme seint fram, det er søndag (butikkene er stengt) eller oppdage at du plutselig mangler noe du trenger til matlagingen, har vi et «kriselager»/selvbetjent butikk (7-11) i underetasjen. Her finner du basics som pasta og hermetiske tomater, brød og ost. Pluss at du kan kjøpe husets vin.

For booking klikk HER.

Vil du følge oss?

Ønsker du å være den første som får vite om kurs og arrangement på vingården, og den første som mottar tilbud på opphold og liknende?

Legg igjen din epostadresse, og du vil få uregelmessige og relativt sjeldne mail fra oss. No spam, just love!