Sykkelferie i Alpujarra

sykkelferie

Hvis du drømmer om sykkelferie gjennom et storslått landskap, med flere ulike ruter og nivå du kan velge, er Alpujarra et opplagt valg. Beliggende i Granada-regionen i Andalucia, på sørsiden av det majestetiske fjellpartiet Sierra Nevada, er området kjent for både sin mauriske historie,  pittoreske landsbyer, god mat og vin.

Området egner seg både for landeveisyklister og deg som foretrekker mountain bike. Lite trafikk og hensynsfulle bilister, gjør at det knapt finnes en bedre måte å utforske denne delen av Andalucia på.

Høst, vinter og vår er den beste tiden for din sykkelferie. Du vil fortsatt stort sett oppleve sol og godt vær, og kan nyte en lunsj med noe godt i glasset i sola. Kveldene kan være kjøligere, så da er det perfekt å kose seg foran peisen i villaen på gården – kanskje med et glass vin fra farmen?

Cortijo el Medico er et ypperlig utgangspunkt, enten du velger å sette avgårde fra farmen eller legge sykkelen i bilen og kjøre til et annet utgangspunkt. Vi hjelper gjerne til med å tilrettelegge din sykkelferie. Velg mellom self catering eller om vi skal lage mat for deg. Eller kanskje en kombinasjon? Les mer om overnatting i villaen her.

Praktisk info om din sykkelferie:

Nærmeste flyplass er Malaga. Norwegian har flygninger fra Norge, hver dag, hele året.

Sykkel kan du leie hos Cycle Sierra Nevada. På nettsiden deres finner du også massevis av info om sykkelturer i Alpujarra.

Vi anbefaler at du leier bil hos ScandPark som gir 20 prosent i rabatt til våre gjester.

Hvis du ikke ønsker å leie bil, kan vi arrangere transport tur/retur Malaga.

Vi samarbeider med sykkelguidene Kristof og Mary fra KG-experiences, som kjenner de beste rutene i området og som tilrettelegger turen slik du ønsker. Mary og Kristof jobber i sommerhalvåret som guider for Norrøna på Canvas Telemark. Det er Kristof som har tatt sykkelbildene på denne siden.

sykkelferie
sykkelferie
sykkelferie
sykkelferie

Vil du følge oss?

Ønsker du å være den første som får vite om kurs og arrangement på vingården, og den første som mottar tilbud på opphold og liknende?

Legg igjen din epostadresse, og du vil få uregelmessige og relativt sjeldne mail fra oss. No spam, just love!