Slik kommer du deg til Cortijo el Medico

HER er koordinatene på Google Map.

Nærmeste flyplass er Malaga. Norwegian har flygninger hit hver dag, hele året.

Fra Malaga flyplass anbefales leiebil. Kjøreturen til vingården tar i underkant av to timer. Vi samarbeider med ScandPark, som gir 20% rabatt på billutleie til våre gjester. Prisen du får hos ScanPark inkluderer alt: Fri kilometer, flere sjåfører, selvrisk etc – altså ingen skjulte kostnader. Se også video nederst på siden om hvor enkelt det er å plukke opp bilen på Malaga flyplass.

Hvis du følger veibeskrivelsen fra Google, tar den deg inn på A 345, deretter inn på en grusvei som du følger i 4,6 km før du ankommer gården. Kommer du fra sør/sørvest (altså Malaga eller nærheten) er det raskere å kjøre A 348 og ta avkjørselen til gården som er mellom 45 km-skiltet og 46km-skiltet, like etter en fargerik mur på høyre side av veien og en større parkeringsplass på venstre side. Der står et skilt og vi har plassert en blå plastflaske i veikanten. HER er koordinatene til avkjørselen.

Herfra følger du veien 1,6 km til farmen. Dette er en bratt og svingete grusvei, og noen synes det er skummelt å kjøre den. Hvis du føler deg ukomfortabel med å kjøre smale fjellveier, kan du istedet følge Google og ta avkjørselen fra A345.

BUSS: Fra Malaga flyplass kan du ta bussen til Granada og deretter fra Granada til Cadiar. Du går av på holdeplassen Cuesta Molino, på hovedveien like før Lobras, derfra er det 1,6 km å gå til farmen. Vi kan plukke deg opp, etter avtale.

Bussruter i Spania finner du på alsa.es.