Elsker du den deilige Middelhavsmaten?

Er gode mat- og vinopplevelser en viktig del av ferien din?

Da er du velkommen til matkurs på Cortijo el Medico. Middelhavskosten er ikke bare kjent som verdens sunneste diett, men også for sine smakfulle retter. Målet med våre matkurs er å inspirere deg til å lage god mat, med lokale produkter i sesong, og at du skal oppleve hvor lett og morsomt det er å lage næringsrik, deilig mat fra bunnen. I løpet av kurset får du lære mer om Middelhavsdietten, vi kokkelerer og spiser maten sammen, med husets vin som tilbehør. Det blir også en omvisning i vingården og vår bodega. Du får tappe og korke din egen flaske med vin, som du kan ta med hjem.

Kursene inkluderer velkomstmiddag, tre overnattinger i dobbeltrom med frokost,  omvisningen på farmen, og to økter hvor vi lager mat og spiser sammen. Vin er inkludert til måltidene. Vi gjør oppmerksom på at to og to rom deler bad.

Minimum to personer, max åtte.

Pris: 650 pr. person

Ekstra overnatting: 70 euro pr. natt pr.rom. Frokost ikke inkludert.

Er dette noe for deg? Send en epost til hola@cortijomedico.com

DATOER 2023:

Kursene går over en langhelg, fra fredag til mandag. Hvis du ønsker å komme før eller bli lenger, for å slappe av eller utforske området, er dette fullt mulig.

Passer ikke datoen? Ønsker du et kurs med lengre eller kortere varighet? Vi er fleksible, og skreddersyr gjerne et opplegg for deg. Ikke nøl med å ta kontakt på hola@cortijomedico.com.

 23.JUNI TIL 26.JUNI

8.SEPTEMBER TIL 11.SEPTEMBER

6.OKTOBER TIL 9.OKTOBER

3.NOVEMBER TIL 6.NOVEMBER

 

KURSHOLDERE TOVE & KRISTIAN

Tove har holdt flere titalls kurs i Middelhavskost på norsk i Norge. Hun er utdannet innen ernæring, og har skrevet flere bøker om Hellas og gresk mat, etter tidligere ha bodd over 20 år i Hellas. Tove jobber også med kostveiledning, har onlinekurs i Middelhavskost og ønsker å inspirerere til å spise sunnere gjennom blogg og nettside.

Kristian satte ned de første vinrankene på Cortijo el Medico i 2011. Han har også holdt foredrag om produksjon av naturlig vin (altså vin produsert uten tilsettingsstoffer og manipulering), samt laget et onlinekurs for deg som ønsker å lage egen vin hjemme, basert på frukt eller bær.

Jeg ble kjent med Tove Cecilie gjennom varme, humoristiske beskrivelser av livet i Hellas i boka Paradiso, og siden har det bare fortsatt. Jeg har nytt gjestfrihet, varme og middelhavsmat på hennes greske taverna, på matkurs i Arendal og gjennom online detox-kurs. Tove Cecilie formidler med en kunnskap og kjærlighet som gjør det vanskelig å ikke la seg begeistre, og ditto lett å følge! Jeg har lært mye om middelhavsmat, og har fått et kosthold der Toves råd og oppskrifter har en stor plass. Fordi det gir meg en bedre kropp og bedre helse!

Marianne Sneltvedt

Vil du ha en smak av Andalucia?

andalucia

 

Få tips og oppskrifter til en vellykket tapaskveld med jentegjengen.

Du trenger ikke sette deg på flyet i dag, for å få en opplevelse av Spania. Mat, musikk og vin kan skape stemningen. 💃🏼 Legg igjen epostadressen din, og få tilsendt heftet med tips og tapasoppskrifter. Når du sier ja til dette, godtar du også at vi fra tid til annen sender deg eposter med info og tilbud fra Cortijo el Medico.