Elsker du god vin og Middelhavsmat?

Er gode mat- og vinopplevelser en viktig del av ferien din?

Har du lyst til å besøke en spansk vingård, smake på og og lære mer om produksjon av naturlig vin?

Da er du velkommen til å ta et 24 timers stopp på Cortijo el Medico. Her ønsker vi velkommen til en kveld hvor du får lære mer om Middelhavskost, hvor vi kokkelerer og spiser et godt måltid sammen, med husets vin som tilbehør. Neste dag, etter en bedre frokost, blir det omvisning i bodegaen, etterfulgt av omvisning og piknik i vingården.

Minimum to personer, max åtte.

PRIS: 235 EURO PR. PERSON

Prisen inkluderer overnatting i dobbeltrom. To og to rom på gården deler bad og fellesareal som stue, kjøkken, svømmebasseng og uteareal.

Ekstra overnatting 70 euro pr. natt (to personer i dobbeltrom). Frokost ikke inkludert.

Er dette noe for deg? Send en epost til hola@cortijomedico.com

 

KURSHOLDERE TOVE & KRISTIAN

Tove har holdt flere titalls kurs i Middelhavskost på norsk i Norge. Hun er utdannet innen ernæring, og har skrevet flere bøker om Hellas og gresk mat, etter tidligere ha bodd over 20 år i Hellas. Tove jobber også med kostveiledning, har onlinekurs i Middelhavskost og ønsker å inspirerere til å spise sunnere gjennom blogg og nettside.

Kristian satte ned de første vinrankene på Cortijo el Medico i 2011. Han har også holdt foredrag om produksjon av naturlig vin (altså vin produsert uten tilsettingsstoffer og manipulering), samt laget et onlinekurs for deg som ønsker å lage egen vin hjemme, basert på frukt eller bær.

Jeg ble kjent med Tove Cecilie gjennom varme, humoristiske beskrivelser av livet i Hellas i boka Paradiso, og siden har det bare fortsatt. Jeg har nytt gjestfrihet, varme og middelhavsmat på hennes greske taverna, på matkurs i Arendal og gjennom online detox-kurs. Tove Cecilie formidler med en kunnskap og kjærlighet som gjør det vanskelig å ikke la seg begeistre, og ditto lett å følge! Jeg har lært mye om middelhavsmat, og har fått et kosthold der Toves råd og oppskrifter har en stor plass. Fordi det gir meg en bedre kropp og bedre helse!

Marianne Sneltvedt