Vil du ha en smak av Andalucia?

andalucia

 

Få tips og oppskrifter til en vellykket tapaskveld med jentegjengen.

Du trenger ikke sette deg på flyet i dag, for å få en opplevelse av Spania. Mat, musikk og vin kan skape stemningen. 💃🏼 Legg igjen epostadressen din, og få tilsendt heftet med tips og tapasoppskrifter. Når du sier ja til dette, godtar du også at vi fra tid til annen sender deg eposter med info og tilbud fra Cortijo el Medico.

Deilig mat og vin hører med til det gode liv, enten det er i ferien eller på en helt alminnelig tirsdag som trengs å løftes litt. Vi elsker å lage mat, og å utforske det lokale spanske kjøkken. Enten det er å finne den helt spesielle osten og den lekreste skinka, håndlagede pølser fra vår lokale slakter eller nydelig sjømat. Vi elsker å eksperimentere på kjøkkenet og å lage mat i godt selskap, gjerne med et glass vin i hånda.

Vi vil gjerne dele vår matglede med deg. Vi ønsker at Cortijo el Medico skal være et sted for gode mat- og vinopplevelser.  Et sted for inspirasjon og matglede.

Kristian er hands on vinbonde (ikke til å forveksle med sommelier) og Tove er ei matkjerring av den gammeldagse sorten, som lager det meste fra bunnen av. Her er det ikke fancy gourmetmat eller jålete vinsmaking, men naturlig vin og ekte mat laget av gode råvarer.

Har du lyst til å kose deg med matlaging på vingården?

Bli inspirert av Middelhavskjøkkenet og lære mer om hvordan man lager vin (og hvorfor den smaker som den gjør)?

 

MAT- OG VINKURS: En langhelg med felles matlaging og omvisning i vingården. Les mer her.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!

Epost: hola@cortijomedico.com

Et utvalg tapas-opplevelser – for å minne om den fantastiske spanske maten

tapas
tapas
tapas
tapas